Het verworven haringvaatje wordt gekeurd.
Het verworven haringvaatje wordt gekeurd. Willem van Leuveren

Haringpartydatum nadert voor de Lions Club

16 mei 2019 om 14:55 Nieuws Deel je nieuws

Donderdag 13 juni a.s. organiseert Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg-Renswoude de vierde editie van een inmiddels alom gewaardeerd netwerk-evenement ’de Lions Haringparty’. De party is elk jaar nog groeiende qua bezoekers en opbrengst voor het goede doel. Deze haringparty vindt opnieuw plaats in een ontspannen sfeer in Schimmel Brasserie 1885. Het programma biedt voldoende ruimte om te genieten van de nieuwe haring én te netwerken. 

Dit jaar komt de opbrengst van de Haringparty ten goede aan hockeyclub MHC ‘De Holestick’ uit Scherpenzeel, die het bedrag zal gaan gebruiken voor een verduurzaming van de kantine, zoals de isolatie van de achtergevel, het plaatsen van dubbel glas, het installeren van LED-verlichting en het vergroenen van de afvalstromen.

Programma

17.00 uur:    Aanvang en inloop

18.15 uur:    Welkomstwoord

Aansluitend:     Veiling van het haringvaatje

20:00 uur:     Afsluiting van de avond

Tijdens de haringparty vindt een veiling plaats. Via een Amerikaanse veiling zullen een vaatje ’Hollandse Nieuwe’ en enige andere ‘kavels’ aan de man worden gebracht door de ervaren en kleurrijke veilingmeester Nielsson Kooijman, o.a. bekend van zijn optreden vorig jaar en in de RTL4-serie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’.

U kunt nu kaarten reserveren!

De toegangsbewijzen kosten € 12,50 en geven recht op de entree voor één persoon en twee haringsetjes (drankje met een haring). De kaarten zijn vanaf maandag 20 mei a.s. verkrijgbaar bij ESSO Voskuilen en Schimmel Brasserie 1885 in Woudenberg, Primera Scherpenzeel en Ab Gaasbeek Makelaardij in Renswoude.

De Lions hopen dat u deze editie van ’de Lions Haringparty’ mede tot een succes wilt maken. 

Dus haast u naar één van de voorverkoopadressen, bestel uw kaarten via onze website (www.lions.nl/scherpenzeel-woudenberg) of koop deze aan de zaal. Maar dan loopt u wel het risico dat we uitverkocht zijn!

Veilingmeester Nielsson Kooijman met een van de bieders.
De haring was vorig jaar van bijzondere kwaliteit!
advertentie
advertentie