De jaarlijkse Zomerfair van Stichting vrienden van Parousie leverde 3.300 euro op.
De jaarlijkse Zomerfair van Stichting vrienden van Parousie leverde 3.300 euro op. unknown

Zomerfair Vrienden van Parousie brengt ruim 3.300 euro op

29 mei 2019 om 11:55 lokaal

SCHERPENZEEL De jaarlijkse Zomerfair van Stichting vrienden van Parousie op het terrein van Parousie aan de Vlieterweg in Scherpenzeel, heeft zaterdag 25 mei ruim 3.300 euro opgeleverd.
Voor de bezoekers was er zaterdag voor elk wat wils. Allerlei decomateriaal, kaarten, boeken, rommelmarkt en tweedehands kleding, bloemen -en bloemstukken, speelgoed, eten (kip, worst, oliebollen, soep en patat) drinken en nog veel meer.

Voor de kinderen was er een springkussen, een treintje, bloemschikken en een speurtocht. Stoere mannen, vrouwen en kinderen konden spijker slaan. Ook burgemeester Harry de Vries die kijkje kwam nemen op de zomerfair, waagde een poging. Het ging er fanatiek aan toe. Het winkeltje van Parousie was open en bezoekers konden een kijkje nemen in de groentetuin en de werkplaats. Naast vrijwilligers waren ook verschillende bewoners actief bij de voorbereiding en tijdens de fair.

Ook was er een stand van de vrienden van Parousie en werden nieuwe vrijwilligers geworven. Parousie is een christelijke stichting voor beschermd wonen, begeleid wonen, dagbesteding en begeleiding naar werk. De woonvorm beschikt over 24 plaatsen voor mensen met een psychiatrische indicatie. 

Burgemeester Harry de Vries waagt een poging spijkerslaan.
advertentie
advertentie