Rotary Scherpenzeel-Woudenberg voorzitter Gijs de Kruif reikt cheque uit aan Elmar van Krimpen van zwembad 't Willaer
Rotary Scherpenzeel-Woudenberg voorzitter Gijs de Kruif reikt cheque uit aan Elmar van Krimpen van zwembad 't Willaer Joke van der Heijde

Rotary reikt cheque uit aan Zwembad ‘t Willaer

16 juni 2019 om 16:15 lokaal Deel je nieuws

SCHERPENZEEL Zaterdag 15 juni hield de Rotary Scherpenzeel Woudenberg haar traditionele landgoedwandeling. Dit jaar genoten de deelnemers van een goedverzorgde wandeling door het buitengebied van Scherpenzeel, zelfs het zonnetje ontbrak niet.

Tijdens de wandeling waren er twee stops bij het zwembad ’t Willaer en Grebbelinie in het Vizier. Bij beiden reikte de voorzitter Gijs de Kruif een cheque uit. Zwembad ’t Willaer viert op 22 juni het 60-jarig jubileum en voorzitter Elmar van Krimpen was dan ook blij met de bijdrage van 4.000 euro voor de toiletgroepen onder de toezichttoren. De wandelaars kregen als primeur de kans om een kijkje in de technische ruimte van het zwembad te nemen. De Grebbelinie in ’t Vizier ontving een cheque van 5.000 euro. Zij gebruiken deze voor de restauratie van de loopgraven. Na afloop was het nog lang gezellig op de locatie van Platteland Anders, waar de wandelaars genoten van een hapje en drankje.

advertentie
advertentie