Afbeelding
Rabobank

Rabobank schenkt 200.000 euro aan verenigingen

24 juni 2019 om 09:16 lokaal

SCHERPENZEEL/BARNEVELD Rabobank Gelderse Vallei verdeelt dit najaar een bedrag van 200.000 euro onder verenigingen en stichtingen.

Rabo ClubSupport is de nieuwe naam van de actie die voorheen bekend stond als de Rabo Clubkas Campagne. De bank stelt 200.000 euro beschikbaar voor verenigingen en stichtingen die bij Rabobank Gelderse Vallei bankieren. ,,Geld om bijvoorbeeld zonnepanelen op het clubhuis te leggen, het aanbod in de kantine wat gevarieerder te maken of het aantal sportvelden uit te breiden.'' De leden van Rabobank Gelderse Vallei verdelen het bedrag over de deelnemende verenigingen en stichtingen. ,,Dit doen zij door te stemmen op verenigingen en stichtingen die zij een warm hart toe dragen. Iedere stem is geld waard.''

Inmiddels zijn alle verenigingen en stichtingen per mail uitgenodigd, meldt de Rabobank. Verenigingen en stichtingen kunnen zich tot en met 27 september aanmelden. De stemperiode voor de leden start op 27 september en duurt t/m 11 oktober. Op 15 oktober is de finaleavond in het Schaffelaartheater in Barneveld.

Afbeelding
advertentie
advertentie