T.V.S. sluit seizoen af met "Ouder-Kind" toernooi voor de jeugd.

17 juli 2019 om 13:54 Sport/sport Deel je nieuws

T.V.S. sluit seizoen af met “Ouder-Kind” toernooi voor de Jeugd

Maandag 15 juli j.l. werd het tafeltennisseizoen afgesloten door T.V.S. met een “Ouder-Kind” toernooi. Voor dit toernooi, dat voor de eerste keer werd georganiseerd, was de belangstelling van de ouders goed om samen met hun kind een sportieve strijd aan te gaan met de andere T.V.S.-ers. De 12 teams werkten in een dubbelspel een vijftal ronden af volgens het zgn. Zwitsers systeem. Elke wedstrijd duurde twee games waarbij het opviel dat van de 30 wedstrijden er slechts 4 in een gelijkspel eindigden. Om de ouders het iets gemakkelijker te maken moesten de kinderen met een “plankje” spelen en konden ze zelf het batje van hun kind ter hand nemen. Hoewel het in het begin voor de meesten nog wat onwennig voelde aan de ouders kant, kon worden vastgesteld dat er tegen het einde van het toernooi toch door de meesten al wat vordering was gemaakt en er al diverse leuke rally’s op de tafel werden gelegd.

Alvorens de uitslag bekend gemaakt kon worden werd Lars van Bruchem, die vanwege een blessure niet mee kon spelen, gehuldigd omdat hij jeugdspeler van het jaar was geworden. Lars kreeg de bijbehorende bekers overhandigd.

De winnaars van het “Ouder-Kind” toernooi waren geworden Mark en vader Hartog die ongeslagen bleven, de tweede plaats was voor Emiel en vader Lagerweij terwijl op de derde plaats het team van Mart en vader Hek eindigde. De poedelprijs ging naar Jip en vader Sluijter die niet tot winst wisten te komen. Voor alle winnaars was er een “lekkere” prijs.

Voor de senioren stond op deze avond ter afsluiting van het seizoen een barbecue op het programma en onder het genot van een stukje vlees en een drankje passeerden alle hoogte- en dieptepunten van het afgelopen seizoen de revue. Ook de overige sporten zoals zweefvliegen, darten en wielrennen, de Cees Bol fanclub kreeg er deze avond weer een paar leden bij, kwamen aan bod.

De barbecue was weer uitstekend verzorgd door het team van de Breehoek en iedereen kon met een tevreden gevoel de vakantie periode ingaan.

Op Maandag 2 September gaan we weer van start en beginnen dan meteen met het “Openingstoernooi” ter voorbereiding op de competitie die voor de Jeugd begint op Zaterdag 7 September en voor de Senioren op Maandag 9 September.

 

advertentie
advertentie