Voetbal stock, stock, goal
Voetbal stock, stock, goal BDU media

Geen vuiltje aan de lucht voor Scherpenzeel

5 oktober 2019 om 19:43 Voetbal

SCHERPENZEEL Voor Scherpenzeel is er dit seizoen nog geen vuiltje aan de lucht. Ook de derde competitiewedstrijd werd in winst omgezet. Monnickendam werd op De Bree-Oost met 4-1 verslagen, tot tevredenheid van trainer Jürgen Schefczyk. ,,Dit was dikverdiend."

Scherpenzeel kreeg net als vorige week in de derby met Woudenberg (0-4 zege) een verdedigend ingestelde tegenstander voor de kiezen. ,,Min of meer dezelfde spelprincipes, maar Monnickendam speelde het in de omschakeling beter uit. Ook in dodespelmomenten waren ze gevaarlijk", aldus Schefczyk. Het leverde zelfs een 0-1 achterstand op, maar die werd al voor rust gerepareerd. Kevin Sissing benutte een strafschop (1-1), waarna Nehkomi Veldt de 2-1 maakte.

Na de pauze was het wachten op de 3-1 van Scherpenzeel. ,,We hebben het uitstekend uitgevoetbald in de tweede helft." Via de man in vorm Nehkomi Veldt en de ingevallen Ismail Ouaddouh werd het uiteindelijk 4-1.