Afbeelding
Brenda Dekker

Renswoude krijgt er bij Lunteren zes om de oren

5 oktober 2019 om 20:00 Voetbal

RENSWOUDE Uit bij streekgenoot Lunteren werd het een uiterst vervelende middag voor Renswoude. De 'Kraaien' hadden halverwege (1-1) nog alle kansen op een goed resultaat, maar stapten na 90 minuten met een 6-2 nederlaag van het veld af. ,,Een kwestie van incasseren", zegt trainer Jan van den Heuvel.

De oefenmeester uit Hoevelaken had een 'gelijkwaardige eerste helft' gezien. Lunteren kwam via Rick Degenaar op 1-0, maar Arjan Verheij repareerde die achterstand. Na rust was het een ander verhaal. Binnen een kwartier prijkte een 4-1 achterstand op het Lunterse scorebord, een onoverbrugbare achterstand.

Lunteren strafte diverse fouten van Renswoude hard af, zag Van den Heuvel. ,,We waren na rust te slap, te gemakzuchtig. Dan kan dit het gevolg zijn." Uiteindelijk werd het 6-2 voor de thuisploeg. Larsson van Dijk scoorde nog tegen namens de Renswoudenaren. ,,Maar het was een kansloze tweede helft."