Vlnr Casper van Mourik, Henriette Vos, Egbert Wentzel
Vlnr Casper van Mourik, Henriette Vos, Egbert Wentzel Caecilia

Caecilia huldigt jubilarissen op feestdag

6 oktober 2019 om 20:27 Muziek Deel je nieuws

Zaterdag 5 oktober organiseerde Caecilia voor haar leden de jaarlijkse feestdag. Gezellig samen iets doen en natuurlijk een lekker hapje eten erbij. De dag werd gestart met boogschieten bij Madventure. Dankzij sponsoring van Nijborg Staalbouw b.v. konden leden, donateurs en vrienden van Caecilia tot grote hoogte stijgen. Een enorme hoogwerker met daaronder een personenlift bevestigd, gaf aan iedereen zonder hoogtevrees een prachtige blik over Scherpenzeel en omgeving. Zelfs Amersfoort en Wageningen waren duidelijk te zien.

's Avonds werden de jubilarissen in het zonnetje gezet, te weten Egbert Wentzel met zijn 25 jarig jubileum en Henriette Vos en Casper van Mourik met elk 12,5 jaar lidmaatschap van de vereniging. Alle drie werden toegesproken door de voorzitter en bedankt voor hun inzet, niet alleen op muzikaal gebied maar ook in diverse functie en commissies.

Egbert heeft vele jaren als penningmeester gefungeerd en is momenteel verantwoordelijk voor het instrumentarium en gebouwbeheer. Casper heeft de bibliotheek onder zijn hoede, organiseert onder andere concerten. Henriette is ondanks haar drukke studie en werkzaamheden ook iemand die de handen uit de mouwen wil steken. Een club als Caecilia kan dan ook niet zonder deze mensen.

Een vierde jubilaris, te weten Gerlinde van Amerongen-Wentzel, kon helaas niet aanwezig zijn zal later nog gehuldigd worden.

Uitzicht over Scherpenzeel
advertentie
advertentie