Aanval van Set Up
Aanval van Set Up Wim van de Lagemaat

Dames Set Up verliezen eerste thuiswedstrijd

6 oktober 2019 om 22:22 Volleybal Deel je nieuws

Afgelopen zaterdag speelden de dames van Set Up ’69 hun eerste thuiswedstrijd. Nadat ze vorige week nog met 3-1 gewonnen hadden van Ormi uit Epe, lukte het deze zaterdag tegen Dynamo D3 uit Apeldoorn niet om punten te pakken.

Direct vanaf het begin van de wedstrijd zette Dynamo veel service druk op de verdediging van Set Up. Daardoor lukte het niet om de pass bij de spelverdeler te krijgen. Pas in de loop van de set kregen de dames enigszins vat op het spel, maar de achterstand was al te ver opgelopen om er nog wat van te maken. De tweede set ging het beter en bleven de teams dicht bij elkaar. Uiteindelijk lukte het net niet om door te drukken en werd de set met 23-25 verloren.

De derde set bouwde Set Up een voorsprong op en ze hadden verdiend om de set te winnen, maar op het einde van de set kwamen ze toch weer net iets te kort en moesten ze ook die set aan Dynamo laten met 24-26.

Helaas lukte het dus niet deze keer ondanks dat de dames van Set Up 2 keer dicht bij een setwinst waren tegen deze kampioenskandidaat.

De volgende thuiswedstrijd is pas op 9 november.