Afbeelding
Guido de Boer

Pijnlijke nederlaag Valleivogels in Dronten

12 oktober 2019 om 20:40 Voetbal

SCHERPENZEEL Bij asv Dronten heeft Valleivogels een pijnlijke nederlaag geleden. De ploeg van trainer Rob van den Broek beleefde een machteloze middag en verloor met 4-0. ,,Dit was gewoon niet goed genoeg."

Volgens Van den Broek verdiende alleen de openingsfase een dikke voldoende. Maar in de 19e en 21e minuut gaf Vogels niet thuis. Het kwam hen op een 2-0 achterstand te staan. ,,Door die twee momenten was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. De angel was daarmee eigenlijk al uit de wedstrijd."

Alleen Guido van Dijk kreeg voor rust nog de kans op de aansluitende 2-1, maar alleen voor de Drontense keeper lukte het niet om te scoren. Na de pauze had een meer opportunistische speelwijze evenmin succes, zag Van den Broek. ,,Met 4-0 verliezen, overigens van een heel behoorlijke ploeg, doet zeker pijn. Bovendien was de uitslag niet eens geflatteerd."