Afbeelding
BDUmedia

Renswoude roemloos uitgeschakeld in beker

22 oktober 2019 om 23:50 Voetbal

RENSWOUDE Voor Renswoude zit het bekertoernooi erop. In en tegen Houten werden de 'Kraaien' uitgeschakeld: 4-1. Bij rust (3-0) was het duel al beslist. ,,Laten we deze wedstrijd snel vergeten en deze wedstrijd achter ons laten", vindt Jan van den Heuvel.

De trainer moest improviseren om een fatsoenlijk elftal de wei in te sturen. Sander van de Pol, Henk Buijs, Paul Daalmeijer en Mauro Aalders bleven allemaal uit voorzorg langs de kant. ,,En dan ga ik geen risico nemen. De prioriteit ligt bij de competitie." Bovendien was Mohammed Issaoui geschorst.

Ondanks de goede bedoelingen was Houten duidelijk scherper. Met drie goals voor de pauze was het duel eigenlijk al beslist. Alleen bij de stand van 1-0 kreeg Niels Romeijn nog een goede kans op de gelijkmaker. Na rust werd het eerst nog 4-0, voordat Renswoude twee uitgelezen kansen kreeg om de eer te redden. Wilfred Top miste de eerste strafschop, de tweede elfmetertrap werd benut door Aslam Benbouker.