Ons Genoegen geeft groots kerstconcert met zangeres Erica Yong
Ons Genoegen geeft groots kerstconcert met zangeres Erica Yong Erica Yong

Ons Genoegen geeft groots kerstconcert met zangeres Erica Yong

27 oktober 2019 om 21:29 Muziek Deel je nieuws

Harmonievereniging Ons Genoegen geeft op zaterdag 14 december een concert met als titel 'The Sound of Christmas'. Tijdens het concert treedt ook zangeres Erica Yong op.

“'The Sound of Christmas' is vergelijkbaar met de concertenreeks van 'Renswoude Musica' uit 2012 en 2017, maar dan in ons eigen gebouw. Het concert zal niet te vergelijken zijn met de normale concerten die wij geven”, legt Anton-Jan Cozijnsen van de projectcommissie uit. “De zaal zal prachtig verlicht zijn, het orkest speelt mooie kerstwerken en zangeres Erica Yong zingt samen met Ons Genoegen de bekendste kersthits. Zo staat muziek van de film ‘The Polar Express’ op het programma, net als meezingers als ‘All I Want for Christmas’ van Mariah Carey en ‘Thank God It’s Christmas’ van Queen. Deze vrolijke, muzikale avond is de perfecte start van de kerstperiode!”

Magische kerstshow met Erica Yong
Tijdens het concert speelt Ons Genoegen samen met Erica Yong. “Erica is een zeer all round zangeres die al jaren actief is in de entertainment- en evenementenwereld”, vertelt Anton Jan enthousiast. De afgelopen jaren was ze soliste bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in de producties 'Queen in Concert', 'The Beatles in Concert' en 'Hollywood in Concert' en vervulde zij één van de hoofdrollen in de musical: 'All Shook Up / Love me Tender'. Ook zong ze diverse titelsongs in, zoals de titelsong van de dolfijnenshow ‘Aqua bella’ in het Dolfinarium en van de soapserie ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Verder schitterde ze in de Dinnershow 21 ON AIR van RTL. Anton Jan: “Door haar krachtige stem en imponerende performance behoort Erica tot de ‘powerladies’ onder de Nederlandse zangeressen. We zijn er dan ook trots op dat we haar naar Renswoude hebben kunnen halen voor een magische kerstshow.”

Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar via orkestleden van de vereniging. De reguliere kaartverkoop start op zaterdag 9 november. Kaarten kosten 15 euro, kinderen tot en met 15 jaar betalen 7,50 euro. 

advertentie
advertentie