Leren en werken – voorlichtingsbijeenkomst bij de Bibliotheek Scherpenzeel

28 oktober 2019 om 11:35 Overig Deel je nieuws

Op woensdagavond 13 november is er in de Bibliotheek Scherpenzeel een voorlichtingsbijeenkomst voor werkzoekenden, werknemers en scholieren die meer informatie willen over de combinatie van Leren en Werken in de regio Foodvalley.

De avond wordt verzorgd door adviseurs van het Leerwerkloket regio Foodvalley. Tijdens deze bijeenkomsten wordt onder meer antwoord gegeven op de onderstaande vragen:

Wat is leren en werken?
Wat kan ik, wat wil ik en wat is mijn talent?
Hoe groot zijn mijn kansen op het vinden van een stage of werk?
Welke leerwerkbanen zijn er allemaal en in welke sectoren zijn veel banen te vinden?
Waar vind ik leerwerkvacatures en welke leerwerkvacatures biedt het Regio Foodvalley aan?
Welke financiële regelingen zijn er voor werkzoekenden, werknemers en scholieren?
Wat kan het Leerwerkloket regio Foodvalley voor mij betekenen?

De nadruk van de voorlichting ligt op Leren en Werken op MBO-niveau en de bijeenkomst duurt maximaal een uur. Daarna is er gelegenheid om te spreken met de adviseurs van het Leerwerkloket regio Foodvalley. Naar behoefte kan een vervolggesprek ingepland worden.

De voorlichting is op woensdagavond 13 november van 19.30 uur – 21.00 uur in Kulturhus de Breehoek. Mensen die benieuwd zijn naar de mogelijkheden van een combinatie van Leren en Werken kunnen zich aanmelden via info@bibliotheekscherpenzeel.nl Aanmelden kan tot uiterlijk 8 november en worden behandeld in volgorde van binnenkomst. Na aanmelding ontvangt u van ons een deelnamebevestiging. We zien uit naar uw komst!

Meer informatie: https://lerenenwerken.nl/

advertentie
advertentie