Afbeelding
BDUmedia

Rik Huijser schiet Valleivogels naar late winst

2 november 2019 om 19:35 Voetbal

SCHERPENZEEL Valleivogels heeft in de tweede klasse G voor een verrassing gezorgd. De Scherpenzelers waren in een vechtwedstrijd streekgenoot De Merino's uit Veenendaal de baas: 2-1. ,,Op basis van de kansenverhouding een dikverdiende zege."

Dat stelt coach Rob van den Broek na de tweede overwinning op rij. De 2-1 kwam laat op het scorebord. De snelle Rik Huijser, die zijn debuut in de basis maakte, was na een uitval in de 91e minuut de matchwinner. ,,Een minuut of tien daarvoor was Merino´s op 1-1 gekomen. Om eerlijk te zijn, tekende ik op dat moment voor een punt. Zij waren op dat moment sterker", aldus Van den Broek.

In de eerste helft had Valleivogels al fel van zich afgebeten. Erik van Eem scoorde de openingstreffer. Daar bleef het bij, tot ongenoegen van de Scherpenzeelse trainer. ,,Vier, vijf open kansen kregen we. Het had bij rust al beslist kunnen zijn." De late driepunter vergoedde alles. ,,Dit is wel heel erg lekker."