Gezelligheid tijdens een van de vorige proeverijen.
Gezelligheid tijdens een van de vorige proeverijen. Willem van Leuveren

Binnenkort gaan we weer wijn proeven!

11 november 2019 om 16:15 Maatschappelijk Deel je nieuws

Het is alweer bijna vrijdag 22 november. Dan is het weer tijd voor de jaarlijkse Lions Wijnproeverij en heeft u weer gelegenheid uw wijnvoorraad voor de feestdagen aan te vullen met enkele pareltjes, met zorg geselecteerd door Henri Bloem’s Wijnkoperij uit Amersfoort. Maar ook de vertrouwde wijnen waarvan u altijd met smaak hebt genoten, zijn natuurlijk ook te bestellen. Als gastheren treden natuurlijk Corné en Jos van Schimmel Brasserie 1885 weer op, terwijl de chef van Schimmel opnieuw een aantal passende amuses bij de te proeven wijnen zal maken zodat u zich een beter idee van de wijn-spijscombinatie kunt vormen. En om u in te wijden in de gezondheidsaspecten van (matige) wijnconsumptie, hebben we Dr. Henk Hendriks, voormalig medewerker van TNO Voeding op het gebied van alcoholonderzoek en momenteel Nutrition Consultant, bereid gevonden ons hierover wat te vertellen.

De opbrengst gaat natuurlijk naar een goed doel! 

Uiteraard organiseert Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg deze proeverij om ook weer een donatie aan een goed doel te kunnen doen. Dat is deze keer de Slagwerkgroep van Muziekvereniging Caecilia uit Scherpenzeel. Decennia lang had Caecilia een eigen drumband die samen met de fanfare op straat marcheerde tijdens diverse gelegenheden. Tien jaar geleden werd besloten tot het oprichten van een slagwerkgroep. Het verschil is het instrumentarium, die veel uitgebreider is waardoor de leden meer uitdaging en afwisseling geboden wordt. Deze slagwerkgroep zal tijdens de avond ook een aantal van hun nummers ten gehore brengen.

De toegang is gratis! 

Wel vragen wij u vriendelijk uzelf (en uw gezelschap) aan te melden via email of bij een van onze Lions zodat wij ons een goed beeld van het aantal bezoekers kunnen vormen.

advertentie
advertentie