Kleine overwinning voor T.V.S. in Utrecht

27 februari 2018 om 13:50 Sport/sport Deel je nieuws

T.V.S. in de vijfde speelronde te sterk voor middenmoter U.T.T.C.          

In de vijfde competitie ronde moest T.V.S. het in Utrecht opnemen tegen middenmoter U.T.T.C. Het werd een kleine overwinning waarbij helaas een ruime voorsprong in het tweede gedeelte van de wedstrijd niet kon worden vastgehouden. Hierdoor blijven de T.V.S.-ers op de tweede plaats met een achterstand van twee punten op koploper Tielse TC.  

In de openingspartij won Jan van de Beek in vier games van Wouter Kerpershoek, waarna Rein Schellingerhout de stand op 2-0 bracht door in drie games, 11/6, 11/5 en 11/9 te winnen van Haijte Wiggers. In de derde partij wisten de gastheren hun eerste punt te scoren want Edwin Vetkamp ging met 8/11 onderuit in de beslissende vijfde game tegen Simon Gribling. Doordat van de Beek en Schellingerhout het dubbelspel wonnen, 11/5 in de vijfde game, was met de pauze het verschil weer op twee gebracht.

Na de pauze bracht van de Beek met een overwinning op Wiggers de stand op 4-1 maar door nederlagen van achtereenvolgens Vetkamp tegen Kerpershoek en Schellingerhout die tegen Gribling een 2-1 voorsprong uit handen gaf en alsnog met 9/11 en 8/11 ten onder ging slonk de voorsprong van T.V.S. tot een punt, 4-3. In de achtste partij van de avond pakte Vetkamp zijn eerste winstpartij door Wiggers in drie games te verslaan. In de voorlaatste partij stelde van de Beek met eveneens een zege in straigth games op Gribling de overwinning veilig. In de slotpartij had Schellingerhout de zege nog iets ruimer kunnen doen uitvallen maar Kerpershoek was echter met 9/11, 8/11, 11/7 en 7/11 net te sterk waardoor de eindstand 6-4 werd in scherpenzeels voordeel.

In de zesde speelronde staat opnieuw een uitwedstrijd op het programma, op Vrijdag 9 Maart staat in Tiel de topper tegen koploper Tielse TC op het programma, de eerste wedstrijd eindigde in een 6-4 overwinning voor T.V.S.

 

advertentie
advertentie