overzichts foto
overzichts foto shoek

Vivian Blanckaert winnaar van 3e T.V.S. Invite toernooi

11 december 2019 om 13:59 Tafeltennis Deel je nieuws

Op Zaterdag 7 December jl. organiseerde de Scherpenzeelse tafeltennisvereniging T.V.S. het 3e T.V.S. Invite toernooi. Dit toernooi was mede mogelijk gemaakt door de sponsoring van Anemone Horse Trucks, Lasbedrijf den Hartog, KlusWijs en niet te vergeten de medewerking van “de Breehoek”. Aan dit toernooi werd deelgenomen door spelers van St-Aloysius (Graauw, Zeeland), T.V.P. (Putten), Trias (Twello), T.V.A. (Amerongen), D.H.C. (Delft), Reflex (Maarn), Smash (Woudenberg), Belcrum (Breda), Traiectum (Utrecht), Kruiskamp’81 (Den Bosch), Vlug & Vaardig (Hilversum) en natuurlijk van de organiserende vereniging T.V.S.

Alle deelnemers waren naar NTTB rating ingedeeld in drie groepen en elke groep bestond weer uit twee poules waarin een halve competitie werd afgewerkt. Nadat de poulewedstrijden waren gespeeld konden de standen worden opgemaakt waarna de kruisfinales en de plaatsingswedstrijden werden gespeeld. Nadat ook alle finalewedstrijden waren gespeeld kon voorzitter Serge Hoek vervolgens de prijzen uitreiken aan de top-3 van iedere groep. De toernooidag werd afgesloten met een buffet.

T.V.S. kan terugkijken op een geslaagd toernooi dat volgend jaar waarschijnlijk wel een 4e editie zal gaan beleven.

Groep 1 :

De wedstrijd om de derde plaats werd vervolgens gewonnen door Klaassen. In de finale maakte Cozijnsen het Blanckaert (die in de vorige edities als 3e en 2e eindigde) in de eerste twee games moeilijk maar verloor toch nipt met 11/13 en 10/12, de derde game ging met 11/5 naar Cozijnsen (die eerder op de dag Blanckaert nog had verslagen) maar in de vierde game pakte Blankaert op het tweede matchpoint met 11/8 de overwinning en dat bracht haar de toernooiwinst van het 3e T.V.S. Invite toernooi.

Groep 2 :

In de strijd om de derde plaats was van der Ploeg met 3-1 te sterl voor Opendorp. In de finale pakten zowel Askitidis als Prost elk een game maar in het vervolg toonde Askitidis zich de sterkste en werd met 11/6 en 11/9 de winnaar in groep 2.

Groep 3 :

In de troostfinale versloeg van de Beek nipt met 3-2 Wierda waardoor hij beslag legde op de derde plaats. In de spannende finale was T.V.A.-er van der Bijl, net als eerder op de dag in de poulefase, nipt met 3-2 te sterk voor van de Wetering waardoor van der Bijl zich winnaar mocht noemen van groep 3.