T.V.S. 1 verliest ook tweede wedstrijd in Leerdam

5 februari 2020 om 13:51 Tafeltennis Deel je nieuws

In de tweede wedstrijd van het seizoen moest T.V.S. 1 spelen in en tegen Leerdam. Tot aan de pauze hielden beide teams elkaar in evenwicht maar na het dubbelspel namen de gastheren het initiatief en gaven nog maar een partij uit handen waardoor bij het opmaken van de eindbalans een 7-3 nederlaag op het scorebord stond. Jan van de Beek, Rein Schellingerhout en Edwin Vetkamp wonnen allen eenmaal.

In de openingspartij won Jan van de Beek in vier games van Erik-Jan Hoogendoorn, hij verloor alleen de tweede game. Edwin Vetkamp dolf vervolgens in drie games het onderspit tegen Pieter van Dijk. In de derde partij zette Rein Schellingerhout T.V.S. weer op voorsprong door tegen Theo Scholtens een 2-0 achterstand weg te werken en na een 11/9 winst in de vijfde game de overwinning binnen te halen. Het dubbelspel werd door van de Beek en Vetkamp verloren met 11/5, 11/13, 13/11 en 11/7 waardoor de pauze in ging met een 2-2 gelijke stand.

Na de pauze kwam Leerdam op voorsprong door een nederlaag van van de Beek in drie games tegen van Dijk. Schellingerhout leek op weg om T.V.S. weer op gelijke hoogte te brengen maar helaas wist hij tegen Hoogendoorn een 2-1 voorsprong niet over de streep te trekken en verloor alsnog met 4/11 en 8/11. Vetkamp verkleinde de achterstand tot 3-4 met zijn eerste seizoensoverwinning op Scholtens die met 11/9 in de beslissende vijfde game werd verslagen. De drie laatste partijen gingen allen verloren, Schellingerhout en Vetkamp verloren beiden in drie games van resp. van Dijk en Hoogendoorn terwijl van de Beek enigszins verrassend onderuit ging in zijn partij tegen Scholtens door in de vijfde game met 11/13 te verliezen.

In de derde competitie ronde staat weer een thuiswedstrijd in “de Breehoek” op het programma, op Maandag 10 februari is H.T.T.C. 3 uit Houten de tegenstander.

 

advertentie
advertentie