Op de foto van links naar rechts: Dimitrie van Houdt van Van Houdt Bestratingen, penningmeester van TV De Bree Frank Verweij en Mark Mudde van JUMBO Mudde Scherpenzeel.
Op de foto van links naar rechts: Dimitrie van Houdt van Van Houdt Bestratingen, penningmeester van TV De Bree Frank Verweij en Mark Mudde van JUMBO Mudde Scherpenzeel. Philip van den Bosch

Nieuwe sponsors voor TV De Bree

6 februari 2020 om 12:05 Overig Deel je nieuws

Het is de sponsorcommissie van tennisvereniging De Bree weer gelukt een tweetal nieuwe sponsors aan haar te verbinden. Supermarkt JUMBO Scherpenzeel heeft een nieuwe eigenaar gekregen in de persoon van Mark Mudde. JUMBO is al 5 jaar hoofdsponsor van de tennisvereniging en zij is blij dat de nieuwe eigenaar heeft besloten om ook de komende 3 jaar hoofdsponsor van de vereniging te blijven.

Geheel nieuwe sponsor is Van Houdt bestratingen uit Scherpenzeel. Het bestratingsbedrijf bedient al meer dan 15 jaar particulieren en bedrijven in de wijde omtrek van Scherpenzeel. Van Houdt Bestratingen is voor de komende drie jaar pakketsponsor van TV De Bree.

Penningmeester Frank Verweij sprak zijn dank uit naar beide heren en overhandigde aan hen een bierwagen.

advertentie
advertentie