Afbeelding
Guido de Boer

Scherpenzeel herstelt de schade

8 februari 2020 om 20:30 Voetbal

SCHERPENZEEL Bij Zwaluwen'30 heeft Scherpenzeel uitstekende zaken gedaan. De ploeg van trainer Jurgen Schefczyk won met 0-2 in Hoorn en vernam na afloop dat koploper WV-HEDW bij Roda'46 verloor. ,,De schade die we vorige week opliepen is daarmee al weer hersteld", stelt Schefczyk tevreden vast.

De coach kon niet beschikken over de geschorste Rinke Rozema (in totaal vier duels aan de kant) en gunde zodoende Marien van Roekel een basisplaats. Bij Zwaluwen'30 hadden de Scherpenzelers het lastig. ,,Het was een taaie wedstrijd, maar ook een cruciaal duel. Het was belangrijk om na de nederlaag van vorige week een goed resultaat te behalen."

Dat lukte, al kwam de zege pas diep in de tweede helft tot stand. Mark de Graaf, na rust spelend op het middenveld, strafte balverlies van de thuisploeg af met de 0-1. Net voor het eindsignaal stelde Ismail Ouaddouh de driepunter helemaal veilig: 0-2. ,,Maar het was taai. Heel taai."

Doelpunten Scherpenzeel: Mark de Graaf en Ismail Ouaddouh.