Leuk kaartje
Leuk kaartje Yvonne

Bezorg je vrienden en familie geen Corona,maar een kaartje !

23 april 2020 om 20:08 Corona Deel je nieuws

Coronatijd .... een tijd waarin we familie en vrienden moeten missen. Hoe leuk is het dan om een kaartje te kunnen laten versturen, zonder hier zelf de deur voor uit te moeten ??!!

Ik heb zelf twee kaarten ontworpen en deze zijn te vinden  op mijn website (emma.masterskip onder acties)  U kunt invullen welke kaarten u wilt bestellen, ik schrijf ze en verstuur ze voor u . Zo hoeft u de deur niet uit !!!!

De kaartjes kosten 2,75 per stuk, inclusief postzegel en bezorging binnen Nederland Als u los een kaartje wilt, zonder dat ik erop schrijf kost het minder...neem in dat geval even contact met me op.  U kunt ook naar het buitenland versturen, het kost dan wel meer door de extra postzegels.

Ik heb 2 ontwerpen gemaakt als het heel erg goed loopt, ga ik nog een ontwerp maken en ik kan altijd bijbestellen dus ik zal nooit te weinig kaartjes hebben.

Dus bestel snel via mijn website https://emma-masterskip.jouwweb.nl/acties 

Over mij... en waarom deze actie!

Ik ben Emma de Heer en wil dit jaar mee met Masterskip, maar wat is Masterskip? Met Masterskip ga je op een grote zeilboot (de Wylde Swan)  naar de andere kant van de wereld (de Caribische eilanden) onder schooltijd, je leert om te zeilen, het schip overnemen, de cultuur en zelfstandig werken. Ik ga dus onder schooltijd en moet wel alles bij houden. Voor die reis moet ik veel geld verzamelen daarom heb ik een actie opgezet. Ik weet alleen niet zeker of de reis doorgaat door Corona, maar ik blijf hopen en ga dus door met geld verdienen.

Kaartjes aan het schrijven in Coronatijd
advertentie
advertentie