Oranjebingo Lindenlaan
Oranjebingo Lindenlaan Marjon de Kruijff

Bewoners Lindenlaan in het zonnetje gezet

27 april 2020 om 17:57 Overig Deel je nieuws

Bewoners van de Lindenlaan zijn op Koningsdag letterlijk en figuurlijk in het zonnetje gezet. Ze werden getrakteerd op een oranjebingo door hun overburen.

De overbuurvrouwen Tilly van Loenen en Marjon de Kruijff hadden het idee om voor hun overburen een oranjebingo te organiseren. Tilly: "We zien dat onze overburen de deur niet meer uitgaan en bijna niemand zien door de coronacrisis. Dat valt natuurlijk niet mee. Daarom wilde we iets leuks voor hen doen op Koningsdag." Zo gezegd, zo gedaan. De bewoners ontvingen afgelopen zaterdagavond een brief met instructies, een bingokaart en een pen in hun brievenbus. Volgens Marjon was het nog best spannend: "We waren bang dat er niemand naar buiten zou komen." Maar toen het 15:00 uur was zaten bijna alle bewoners voor hun eigen voordeur klaar voor de oranjebingo. Uiteraard op gepaste afstand van elkaar. 

De bewoners vonden het een hartstikke leuk initiatief van hun overburen. Na de bingo is er nog een  toast uitgebracht op de verjaardag van de Koning

De organisatoren kijken terug op een geslaagde middag.

Oranjebingo Lindenlaan
advertentie
advertentie