De bijbehorende brief en de cadeaubonnen,
De bijbehorende brief en de cadeaubonnen, Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg-Renswoude

Lions Club schenkt dinerbonnen aan zorgmedewerkers

25 mei 2020 om 14:15 Maatschappelijk Deel je nieuws

Om de mensen, die in deze regio in de zorg werken, een hart onder de riem te steken kwam Lions Club Scherpenzeel-Woudenberg-Renswoude op het idee een aantal dinerbonnen van Schimmel Brasserie 1885, de ‘huiskamer’ van de club, aan te bieden.

Deze zorgmedewerkers hebben een bijzonder zware periode achter de rug en hoewel de Lions niet iedere zorgmedewerker een bon konden aanbieden, heeft men toch besloten deze attentie te verzorgen en werden 30 bonnen onder de zorgverleners verdeeld. Hiermee wordt ook Schimmel een steuntje in de rug gegeven.

Afgelopen week werden de bonnen afgeleverd bij de huisartsenpraktijken en verschillende welzijnsinstellingen in Scherpenzeel, Woudenberg en Renswoude. Hierbij werd natuurlijk rekening gehouden met de maatregelen ter bestrijding van de Corona-pandemie die door de overheid, in overleg met het RIVM, zijn uitgevaardigd. De huisartsen en zorginstanties zijn telefonisch benaderd en men reageerde enthousiast op deze verrassing en bedankte de brengers van het goede nieuws. Zodra de horeca weer open is, kan men de bonnen gaan verzilveren.

advertentie
advertentie