Nieuw bestuur GV DOTO
Nieuw bestuur GV DOTO Rianne Thompson

Nieuw bestuur GV DOTO

20 juli 2020 om 13:49 Overig Deel je nieuws

Op donderdag 9 juli 2020 vond de Algemene Leden Vergadering (ALV) plaats van GV DOTO Scherpenzeel.

Na de behandeling van de algemene punten is het bestuur officieel afgetreden onder dankzegging voor het vele werk dat zij de afgelopen jaren hebben verricht.

Er zijn in totaal zeven nieuwe bestuursleden bereid gevonden om de taken over te nemen, te weten: Lionel Thompson (voorzitter), Claudia Wanner (penningmeester), Joost Dekker (secretaris), Wilma Klop, Dianne van Vlastuin, Janneke van Huigenbos en Rianne Thompson.

Deze groep was ook aanwezig tijdens de ALV en werd dezelfde avond als nieuw bestuur geïnstalleerd. Het nieuwe bestuur heeft een grote diversiteit van kennis en vaardigheden waardoor zij gemotiveerd en gedreven is ontstane uitdagingen aan te pakken en GV DOTO te laten bloeien. De komende maanden zullen gebruikt worden om de vereniging te organiseren en (uitgestelde) taken en activiteiten in te richten.

In november 2020 zal een extra ALV worden gepland met het doel om onze leden kennis te maken met het nieuwe bestuur en haar taakverdeling, alsook het delen van onze vernieuwde (sportieve) ambities en doelstellingen voor 2021. Wij hopen dat de opkomst dan minstens zo groot zal zijn als de afgelopen keer.

Als bestuur vinden wij het belangrijk dat onze leden blijvend goed worden geïnformeerd. Hiertoe zullen wij via de website van GV DOTO, www.dotoscherpenzeel.nl, en social media communiceren.

advertentie
advertentie