TVS (archief)
TVS (archief) shoek

Tafeltennisvereniging TVS begint aan de Najaarscompetitie.

19 augustus 2020 om 14:04 Tafeltennis Deel je nieuws

Tafeltennisvereniging T.V.S. begint aan de Najaarscompetitie.

Nu de vakanties, zo goed als, voorbij zijn gaat na het “Openingstoernooi” op Maandag 7 September voor tafeltennisvereniging T.V.S. de competitie al weer van start. De senioren starten hun wedstrijden vanaf Maandag 14 September. In deze competitie zullen dit najaar 6 senioren teams gaan uitkomen in de duo-competitie.

T.V.S. 1, dat voor het eerst in de duo-competitie uitkomt, zal gaan meestrijden om het kampioenschap in de 2e klasse om zo weer eens terug te kunnen keren in de 1e klasse. Hun tegenstanders zijn : Almeerspin (Almere), Gispen (Culemborg), T.V.A. (Amerongen), Elan (Baarn) en S.V.E. (Utrecht). De Scherpenzeelse formatie rond kopman Jan van de Beek bestaat verder nog uit Edwin Vetkamp en Rein Schellingerhout.

Maandag 14 September spelen T.V.S. 2, 4 en 6 hun eerste wedstrijd thuis in “de Breehoek” tegen resp. Smash Woudenberg, Vlug & Vaardig (Hilversum) en V.T.V. (Nieuwegein). Kom gerust eens kijken, de toegang is gratis.

Voor T.V.S. 1 en 3 staan op Dinsdag 15 September uitwedstrijden tegen resp. T.V.A. (Amerongen) en V.T.V. (Nieuwegein) op het programma. De eerste speelweek wordt afgesloten op Donderdag 17 September als T.V.S. 6 in en tegen Woerden zal spelen.

Heeft u belangstelling om ook te gaan tafeltennissen dan kunt u met ingang van Maandag 31 Augustus iedere maandag vanaf 20.15 uur terecht in “de Breehoek” (de jeugd begint om 19.00 uur met de training), kom gerust eens vrijblijvend kijken en een balletje slaan, batjes zijn aanwezig.

Kijk voor meer nieuws over T.V.S. op www.tvsnetpost.nl

  

advertentie
advertentie