Ons Genoegen houdt autowasactie

3 september 2020 om 20:10 Verenigingen Deel je nieuws

Om geld in te zamelen voor de verenigingskas, houdt harmonievereniging Ons Genoegen uit Renswoude op zaterdag 26 september een autowasactie. Leden van de vereniging wassen op die dag van 09.00 tot 14.00 auto’s op de parkeerplaats van ’t Podium aan de Nijborg 2.

“Door het coronavirus kon onze traditionele bloemenactie niet door gaan, daarom dat we deze actie hebben bedacht”, zegt bestuurslid Jeroen Vreeburg van Ons Genoegen. “Doordat we op een grote parkeerplaats de auto’s wassen, kunnen we op een veilige manier werken en de coronamaatregelen in acht nemen. Ook zorgen we ervoor dat automobilisten contactloos kunnen betalen.”  

Wassen voor een 10-tje 
Met een emmer sop en stofzuiger in de hand zullen leden van de vereniging de auto’s een schrobbeurt geven. Een auto laten wassen kost slechts een tien euro. “We wassen dan de buitenkant van auto, inclusief de deurposten en velgen”, legt Jeroen uit. De vereniging maakt hierbij gebruik van biologisch afbreekbare zeep. “Ook is het mogelijk om de auto uit te laten zuigen. We zuigen dan de voorste twee stoelen, de achterbank, de voetenmatten en vloerbedekking.” Voor automobilisten die even moeten wachten, wordt voor koffie en thee gezorgd. 

De ‘autowasstraat’ op de parkeerplaats van ’t Podium aan de Nijborg 2 is van 09.00 tot 14.00 uur geopend. De opbrengst van de actie wordt gebruikt voor de organisatie van concerten. 

advertentie
advertentie