Scherpenzeel krijgt glasvezel.
Scherpenzeel krijgt glasvezel. Glasvezel

Scherpenzeel krijgt glasvezel

10 september 2020 om 13:47 Maatschappelijk

SCHERPENZEEL DELTA Fiber Netwerk gaat glasvezel aanleggen in Scherpenzeel. De inwoners van Scherpenzeel hadden in verband met de vakantieperiode langer de tijd gekregen om zich aan te melden voor glasvezel en die extra tijd bleek doorslaggevend. ,,Dit is goed nieuws voor de inwoners van Scherpenzeel. Nu er voldoende animo is, kan daadwerkelijk glasvezel worden aangelegd’, zegt projectleider Jan Willem Bloemen. De aanleg start nog dit kwartaal.

,,Tijdens de campagne in Scherpenzeel is er veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ambassadeurs en lokaleverkopers hebben, zelfs in deze coronatijd, alles op alles gezet om buurtbewoners te overtuigen vanhet belang van glasvezel. En met succes, want in de laatste week was mede daardoor een mooie eindsprint zichtbaar in het aantal aanmeldingen. We zijn dan ook erg verheugd dat we kunnen meldendat er glasvezel komt.”

Alle inwoners die zich tijdens de glasvezelcampagne hebben aangemeld, worden persoonlijk geïnformeerd over het positieve besluit van DELTA Fiber Netwerk. Meer informatie de website op gavoorglasvezel.nl .

advertentie
advertentie