De overhandiging van de laptop, met Gerard Tekelenburg (Regiobank), Jacob van Vliet (voorzitter IDH), Henrie Pastoor (coördinator IDH) Andy Advocaat (Regiobank).
De overhandiging van de laptop, met Gerard Tekelenburg (Regiobank), Jacob van Vliet (voorzitter IDH), Henrie Pastoor (coördinator IDH) Andy Advocaat (Regiobank). IDH Schuldhulp

RegioBank schenkt laptop aan IDH Schuldhulp

11 september 2020 om 08:58 Overig

SCHERPENZEEL De RegioBank Scherpenzeel-Woudenberg heeft IDH Schuldhulp een gloednieuwe laptop geschonken. Daarmee steunt de bank de vrijwilligersorganisatie bij de inzet om mensen met financiële problemen te helpen hun situatie weer onder controle te krijgen en te sturen naar zelfredzaamheid en bewust financieel gedrag. 

,,Bij de RegioBank staat persoonlijke aandacht en daarbij het deskundig advies centraal. We zijn erbij gebaat om financieel gezonde cliënten te hebben en vooral te houden’’, licht Andy Adcovaat van RegioBank Tekelenburg & Advocaat toe. Toen hij benaderd werd door IDH Schuldhulp Renswoude, Scherpenzeel en Woudenberg, een onderdeel van Schuldhulpmaatje Nederland, om het inititatief te sponsoren, hoefde hij niet lang na te denken en schonk hij een laptop. 

IDH Schuldhulp begeleidt mensen om financieel gezond te blijven of te worden. Dat wordt gedaan door deskundig opgeleide maatjes en coördinatoren en vooral door persoonlijke aandacht en adviezen. Deze hulp wordt gratis aangeboden aan eenieder die hierom vraagt, zegt coördinator Henrie Pastoor.  ,,We zijn dan ook enorm blij met deze gift van RegioBank Tekelenburg & Advocaat. Met de laptop kunnen we hulpvragen nog beter afhandelen.’’

.

advertentie
advertentie