TVS 1 wint ook de derde wedstrijd tegen Almeerspin.

30 september 2020 om 13:57 Sport Deel je nieuws

T.V.S. 1 wint ook de derde wedstrijd tegen Almeerspin.   

In de derde ronde stond opnieuw een thuiswedstrijd op het programma en wel tegen het laag geklasseerde Almeerspin 3. Het werd een gemakkelijke overwinning met de maximale cijfers waarbij er slechts twee games werden verloren.

In de openingspartij boekte Jan van de Beek een regelmatige overwinning, na 11/8, 11/6 en 11/7 kon hij de felicitaties van Theo Heijerman in ontvangst nemen. In de tweede partij hielden Edwin Vetkamp en Pieter de Vries elkaar in de eerste twee games lang in evenwicht maar was Vetkamp in de slotfase net iets sterker waarna hij in de derde game geen problemen meer kende en met 11/6 won.

Ook in het dubbelspel konden de gasten niet op tegen het “ingespeelde” duo van de Beek en Vetkamp dat dan ook simpel won met 11/4, 11/5 en 11/7.

In de tweede serie van de enkelspelen won van de Beek van de Vries die na verlies van de eerste game in de volgende games van de Beek zelfs enigszins in de problemen bracht, toch won van de Beek game twee met 12/10 maar game drie ging naar de Vries met 12/14. Door de vierde game met 11/6 te winnen was het punt voor T.V.S. binnen. In de slotpartij verloor Vetkamp de openingsgame van Heijerman met 7/11 maar hij herpakte zich daarna snel en won met achtereenvolgens 11/2, 11/8 en 12/10. Eindstand : 5-0.

In de vierde competitie ronde staat er een uitwedstrijd op het programma, in Culemborg is dan concurrent Gispen de tegenstander. Deze wedstrijd wordt gespeeld op Maandag 5 Oktober.

advertentie
advertentie