Juniorenteams MHC De Holestick sluiten voorcompetitie af met wisselend succes

5 oktober 2020 om 22:08 Sport Deel je nieuws

Voor de jeugdteams van MHC De Holestick zit de voorcompetitie erop.
Een vreemd einde omdat er afgelopen zaterdag ook zonder publiek gespeeld werd. Tevens ondervinden sommige teams hinder van de regels die gelden in verband met COVID-19. Bij gezondheidsklachten mogen spelers niet trainen of een wedstrijd spelen.

Uitslagen:
MA1 boekte een nipte 1-0 overwinning op Haaskamp en heeft daardoor een 2e plaats in de poule bereikt.
Alleen van koploper Fletiomare uit Vleuten werd verloren.

MB1 had een lastige start van het seizoen en behaalde slechts 1 punt. Ook de laatste wedstrijd van de voorcompetitie, tegen koploper Amersfoortsche, ging verloren.
Doordat enkele spelers klachten hadden werd een beroep gedaan op de MC1 voor een invaller om toch voldoende wisselspelers te hebben. 

Ook MB2 wist afgelopen zaterdag tegen Schaerweijde uit Zeist niet te winnen en eindigt met één gewonnen partij op de 5e plaats in de poule.

MC1 kan terugkijken op een bijzonder spannend debuut in de 1e klasse. Alle teams waren erg aan elkaar gewaagd, hetgeen zorgde voor mooie wedstrijden.
Met het gelijkspel in de uitwedstrijd tegen Huizen dit weekend komt MC1 op de 4e plaats, op slechts 3 punten van Maarssen. Teegn dit team wist MC1 eerder zelfs te winnen.

MC2 mag zich herfstkampioen noemen in de 5e klasse.
Tegen Leusden werd zaterdag gewonnen met 2-1, waardoor drie teams met een gelijk puntenaantal bovenaan kwamen. MC2 wist van deze teams één doelpunt meer te scoren in 5 wedstrijden.

MC3 kwam afgelopen weekend niet in actie en is op de 2e plek geëindigd.
Doordat zij in een kleine poule waren ingedeeld werden er maar 4 wedstrijden gespeeld.
Koplpoper Amersfoortsche was al niet meer in te halen en ook zaterdag lieten zij geen punten liggen.

MD1 sloot de voorcompetitie af met een klinkende overwinning. In de uitwedstrijd tegen Doorn werd het aar liefst 12-0! Mede door dit resultaat is MD1 op een fraaie 2e plaats in de 3e klasse geeïndigd.

Ook MD2 heeft de voorcompetitie met een mooie overwinning afgesloten. In de thuiswedstrijd tegen Phoenix uit Zeist werd met 5-0 gewonnen, hetgeen resulteert in een een 3e plaats.

Na de herfstvakantie worden alle teams in MIdden-Nederland op basis van de behaalde resultaten opnieuw ingedeeld.

 

advertentie
advertentie