Afbeelding
Cavallaro Napoli

De mouwlengte 7 overhemden van Cavallaro Napoli

18 november 2020 om 07:00 Partnercontent

Voor de lange mannen in deze wereld is het aan de orde van de dag. Bij het uitkiezen van een nieuw overhemd zijn de mouwen te kort. Dit komt omdat het gros van de overhemden mouwlengte 6 heeft. Dit is geschikt voor mannen tot 1.85m. Daarboven is het een onbegonnen zaak. Vooral voor Nederlandse mannen, die gemiddeld de langste herenbevolking ter wereld heeft. Cavallaro Napoli is een van de weinige merken die de lange man voorziet van een stijlvolle oplossing die tegelijkertijd een correcte mouwlengte heeft, namelijk mouwlengte 7. Lees hier alles over de Cavallaro Napoli mouwlengte 7.

Het merk Cavallaro Napoli

Cavallaro Napoli brengt heren overhemden op de markt met de zelfverzekerde en uitgesproken houding geïnspireerd uit Italië. Het hart van het merk is en blijft voor altijd in de Italiaanse stad liggen en dit zie je terug in de overhemden. Ze hebben een “Italian” fit, wat een aangesloten pasvorm is. Weinig ruimte om te bewegen, maar de toegevoegde stretch voelt het shirt heerlijk aan, omdat het vormt naar het lichaam. Het zal nooit ergernissen betreft draagcomfort opleveren. Het merk verkoopt niet alleen overhemden, maar ook poloshirts, waarin zij deze passie in de ontwerpvisie doorvoeren. Het toevoegen van verfijnde accenten is hun handelsmerk.

Waar je Cavallaro Napoli van kent

Giuseppe Cavallaro is de trotste oprichter van het merk. Een gemengd gezin met een vader uit Italië en een moeder uit Nederland hebben hem de basis gegeven voor het leiden van het merk wat men nu kent. 1999 is het jaar dat een aantal ateliers in Napels begonnen met het maken van de dassen die Giuseppe ontwierp. Vrienden- en familiekringen waren de eerste afzetmarkten voor Cavallaro Napoli. Dit vormde het startpunt van het Nederlands-Italiaanse merk Cavallaro Napoli. Het multiculturele karakter sloeg in als een bom in Nederland. Alle mannen kennen het merk inmiddels. Het succes van het merk leidde onder andere tot sponsoring van de wielergroep van Jumbo, de voetbalclub Arsenal uit Londen, AZ uit Alkmaar in Nederland en tenslotte de KNVB.

Mouwlengte 7 overhemden

Cavallaro Napoli’s expertise op gebied van overhemden reikt verder dan alleen shirts met normale mouwlengte. De overhemden met langere mouwen, mouwlengte 7, hebben dezelfde hoge standaard met een Italiaanse vleugje enthousiasme. Wanneer je na het meten van de nek-, borst- en buikomtrek hebt gemeten, erachter komt dat je mouwlengte 7 nodig hebt, zijn de shirts van Cavallaro een prachtige optie. Elk design kan een vrolijk motief bevatten of een chique effen kleur. De shirts zijn op vrijetijdsgelegenheden en zakelijke activiteiten geschikt om te dragen.

Cavallaro Napoli Online

Het kan natuurlijk gebeuren dat je je maat niet weet. Eerst zelf proberen? Meet de omtrek van de buik, borst en nek. Tel hier vervolgens ongeveer 10 à 12 centimeter bij op en bekijk de maattabel van Cavallaro Napoli om te kijken of dit zal passen. 1 á 2 centimeter speling is hierbij geen probleem. Kom je er niet uit? Het team achter Mouwlengte7.com helpt je graag bij het vaststellen van de juiste maat.

advertentie
advertentie