Afbeelding
Ecco

Oriënteren op stijlvolle en comfortabele schoenen? Bekijk de herfstcollectie van Ecco

25 november 2020 om 08:34 Partnercontent

De herfst is in volle gang en voor je garderobe betekent dit dat je zomerkleding plaats heeft gemaakt voor najaarsmode volgens de nieuwe kleuren en trends. Het is natuurlijk ook het perfecte moment om je persoonlijke schoenencollectie aan te vullen met een of meerdere nieuwe paren. Als je de voorkeur geeft aan modieuze kwaliteitsschoenen die uitblinken in comfort, zijn schoenen van het merk Ecco aan te raden. Dit Deense merk staat wereldwijd bekend om de innovatieve technologieën, waardoor iedere schoen de voet perfect volgt. De collecties zijn zeer compleet en variëren van stijlvolle enkellaarsjes en stoere veterboots tot trendy sneakers. In de online Ecco shop koop je die eenvoudig en snel. 

Uitstraling van een hoge hak 

De Shape technologie is een van de factoren waarmee de designers van Ecco talloze mode-minnende dames verblijden. Deze technologie verwerken zij in de Shape-lijn van de schoenen voor dames. Hiermee worden de (enkel)laarzen van Ecco voorzien van het comfort van een lage hak terwijl ze de uitstraling van een hoge hak hebben. De hak ziet er maar liefst 15 mm hoger uit dan dat die daadwerkelijk is. Ook de speciale demping in de hak en zool zorgt voor een en al loopcomfort. Je voet rust altijd in een natuurlijke positie, doordat het anatomisch gevormde voetbed de hiel stabiliseert. Omdat de laarzen er elegant uitzien en je er de hele dag heerlijk op kunt lopen, mogen deze Ecco schoenen niet aan je herfstoutfit ontbreken.   

Shock Thru-technologie 

Continu wordt door Ecco gezocht naar nieuwe technieken om de schoenen te voorzien van innovatieve schokdemping. Daarom staat het merk bekend om de revolutionaire zooltechnologie. De vernieuwende Shock Thru-technologie zorgt voor een compleet nieuwe beleving in de herenschoenen en damesschoenen. Deze schoenen zijn te herkennen aan de groene inlay van de Shock Thru-technologie ofwel: het shock Thru-point in de zool, bijvoorbeeld de schoenen van de fonkelnieuwe ST.1-lijn. Verder onderscheidt Ecco zich door het gebruik van materialen van hoogwaardige kwaliteit.

Makkelijke instap 

Ook als je stoere schoenen zoekt, vind je in de nieuwe collectie van Ecco volop moois, bijvoorbeeld de veterboots die aan de binnenzijden van ritsen zijn voorzien voor een makkelijke instap. Je creëert steeds nieuwe looks met de veters die je op verschillende manieren kunt strikken. De veterboots passen perfect bij veel verschillende soorten kleding door het gladde leer. Wil je meerdere paren met elkaar afwisselen? Dan is het ook de moeite waard om de Ecco opruiming van Meijerink Schoenen te bekijken. Door te selecteren op Ecco en daarna op ‘sale’ te filteren, komen alle afgeprijsde modellen meteen tevoorschijn.  

advertentie
advertentie