Opnieuw een gelijkspel voor T.V.S. tegen V.T.V.

21 maart 2018 om 13:24 Sport/sport Deel je nieuws

Opnieuw een gelijkspel voor T.V.S. tegen V.T.V.          

In de achtste competitie ronde moest het op de tweede plaats staande T.V.S. het in Nieuwegein opnemen tegen de nummer drie V.T.V.. In de thuiswedstrijd hielden beide teams elkaar in balans met een 5-5 gelijkspel als eindresultaat. Ook in deze wedstrijd was er sprake van een totaal gelijkopgaande wedstrijd want tot vijfmaal toe namen de T.V.S.-ers een voorsprong maar even zoveel keren kwamen de gastheren langszij met als eindresultaat opnieuw een gelijkspel.  

In de openingspartij won Jan van de Beek in vier games van Wim van Breenen maar ging Edwin Vetkamp vervolgens in drie games onderuit tegen Sjoerd van Beuzekom. Dennis Wijsbeek zette T.V.S. weer op voorsprong door in vier games te winnen van Frank van de Velde. In het dubbelspel leken van de Beek en Wijsbeek de marge naar twee punten verschil te gaan brengen toen zij na 8/11, 11/8 en 11/5 op een 2-1 voorsprong kwamen maar helaas konden ze deze voorsprong niet omzetten in een overwinning want V.T.V. maakte met 9/11 gelijk en won daarna de beslissende vijfde game overtuigend met 3/11.

Na de pauze bracht van de Beek T.V.S. opnieuw aan de leiding via winst op van Beuzekom maar verlies van Wijsbeek bracht beide partijen weer op gelijke hoogte. Vetkamp bracht met een overwinning op van de Velde de scherpenzeelse formatie voor de vierde keer op voorsprong maar na een vlotte nederlaag van Wijsbeek in drie games tegen van Beuzekom was de stand alweer gelijk. De derde overwinning van van de Beek gaf Vetkamp de mogelijkheid om in de slotpartij de winst binnen te halen maar daarin slaagde hij echter niet en moest hij de winst na 6/11, 7/11, 11/7 en 5/11 aan van Breenen laten waardoor de eindstand opnieuw 5-5 werd.

In de negende speelronde staat er opnieuw een uitwedstrijd op het programma, op Vrijdag 30 Maart is in Utrecht S.V.E. de tegenstander, de eerste wedstrijd eindigde in een 9-1 overwinning voor de T.V.S.-ers.

 

advertentie
advertentie