Afbeelding
...
Advertorial

Vrijstaand wonen in prachtig Beekweide

10 december 2020 om 20:14 Zakelijk

RENSWOUDE Voor wie altijd al vrijstaand in een prachtige omgeving had willen wonen, biedt de Renswoudse nieuwbouwwijk Beekweide uitkomst. De Utrechtse gemeente ligt in de Gelderse Vallei tussen de Veluwe en de Utrechtse Heuvelrug, te midden van de weilanden, bossen en natuurgebieden. Renswoude heeft een hoog voorzieningenniveau en een ruim aanbod aan winkels. Door de centrale ligging zijn grote plaatsen als Veenendaal, Ede, Barneveld, Amersfoort en de rijkswegen A12 en A30 snel bereikbaar. Naast goede detailhandel beschikt Renswoude over twee basisscholen en diverse sportvoorzieningen op sportpark De Hokhorst.

Beekweide is een schitterende nieuwbouwwijk aan de noordzijde van Renswoude. Deze wijk is al circa tien jaar in ontwikkeling waardoor er al een prachtige woonomgeving is ontstaan. Beekweide kenmerkt zich door een ruime opzet met prachtige woonomgeving waarin veel groenzones en waterpartijen aanwezig zijn. Vanuit deze wijk zijn er diverse uitvalmogelijkheden om ook het buitengebied te verkennen.

LAATSTE BOUWKAVEL In Beekweide is aan de doorlopende weg Beekweide de laatste bouwkavel te koop. Deze bouwkavel geldt als sluitstuk voor het gelijknamige project. Dit is dus de unieke kans om uw droomwoning op Beekweide te realiseren. Deze bouwkavel (Beekweide 33) heeft een oppervlakte van circa 447 m². Deze unieke bouwkavel wordt niet verkocht voor een vaste prijs, maar wordt verkocht per opbod. Bij deze bieding wordt een inzetprijs gehanteerd van 267.500 euro. De vraagprijs van de kavel bedraagt 285.000 euro, inclusief btw, exclusief kosten koper.

INSCHRIJFFORMULIER U kunt uw eenmalige, maximale bieding kenbaar maken op het inschrijfformulier. Deze kunt u opvragen bij Ab Gaasbeek Makelaardij (0318-572951 of renswoude@abgaasbeekmakelaardij.nl). Op dit formulier kunt u ook aangeven of u een financieringsvoorbehoud wenst en voor welk bedrag. Er geldt een maximale termijn voor het financieringsvoorbehoud van drie maanden. Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor. De hoogste bieder geniet de voorkeur; bij gelijke biedingen prevaleert de eventuele bieding zonder financieringsvoorbehoud. Bij gelijke biedingen qua prijs en voorwaarden zal er door de notaris geloot worden.

De inschrijving sluit maandag 25 januari 2021 - 16.00 uur. De inschrijving uitsluitend inleveren bij Ab Gaasbeek Makelaardij, Dorpsstraat 73, Renswoude. Meer informatie over de verkoopvoorwaarden en de eisen volgens het bestemmingsplan is te viidne op de website abgaasbeekmakelaardij.nl en op www.funda.nl.

advertentie
advertentie