Digitale fotopresentatie

29 mei 2007 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE - In de bibliotheek van Renswoude is tot en met 21 juni een digitale fotopresentatie op het computerscherm te zien van Henk van de Kaa. Alle foto’s zijn gemaakt in Renswoude op Koninginnedag en bevrijdingsdag 5 mei 2007. De presentatie is gratis te bezichtigen.

Op Koninginnedag veranderde de Dorpsstraat al om 06.00 uur in een racebaan. De fotoserie begint met spectaculaire opnames van dit bromfietsreveille. Zonder knalpijp op één wiel bulderden de brommers, scooters en motoren door het dorp. ‘s Middags werden de bewoners opgeschrikt door een nieuw fenomeen: “Sjoelen met komkommers.” Op een grote tafel een laag yoghurt, hierachter de geopende monden van de “slachtoffers” als levende sjoelbak.

Op 5 mei kwam een optocht van legervoertuigen uit de Tweede Wereldoorlog door Renswoude, georganiseerd door Screaming Ducks Living History Association. De foto’s tonen de voertuigen en de bestuurders van dichtbij, zoals deze bij sportpark De Hokhorst te bewonderen waren. Meer info: www.henkvandekaa.fotografeert.nl .

advertentie
advertentie