Zaalvoetbaltopper eindigt onbeslist

9 juni 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - In de laatste ronde van de eerste kompetitiehelft stond in de tweede klasse de topper tussen Doeland Scherpenzeel en IRNO ETEC bv. op het programma. Het werd een aantrekkelijke wedstrijd waarin koploper Doeland al snel een 1-0 voorsprong nam door H.Luyk. Deze stand bleef tot aan de rust ongewijzigd. Na de pauze kwam IRNO direkt op 1-1 door M.Croese en toen dezelfde speler kort voor tijd ook de 2-1 scoorde leek de zege voor IRNO binnen handbereik maar in de slotfase was het G.J.v.Hall die toch nog de verdiende gelijkmaker wist te scoren waardoor Doeland zijn voorsprong van drie punten behield. Café de Prins 2 won na een moeizame eerste helft uiteindelijk nog vrij gemakkelijk van Henzen Sport, het werd 5-1. Ook de Schutters ondervond de eerste helft veel tegenstand van hekkensluiter Parc-ink, rust 1-0, maar na de pauze was het verzet snel gebroken en kon de Schutters uitlopen naar een 6-2 overwinning. In de wedstrijd tussen B.B. 2 en Legemaat & v.Elst Aannemingsbedrijf bleef de spanning er tot het laatst in, het was B.B. 2 dat met 3-2 de overwinning uit het vuur sleepte.