Open dag op Ruimzicht

21 juni 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Biologisch Landbouwbedrijf Ruimzicht aan de Barneveldsestraat 11 stelt zaterdag 23 juni haar deuren open voor belangstellenden. Er wordt een rondleiding gegeven en iedereen kan een kijkje komen nemen. Op het terras kan men een hapje en drankje gebruiken.

Circa tweehonderd biologische boeren en tuinders, verspreid over het hele land, stellen in het weekend van 23 en 24 juni hun deuren openstellen voor het publiek. Iedereen is welkom om een kijkje te komen nemen op het biologische boerenerf. Met rondleidingen, proeverijen en kinderactiviteiten kunt u op een leuke manier kennismaken met de biologische landbouw en voeding.

Wilt u eens een kalfje over de neus aaien of weten hoe een krop sla groeit? Of wilt u ontdekken waarom een biologische fruitteler zoveel nestkastjes voor koolmezen in zijn boomgaard heeft hangen? Kom dan tijdens de landelijke Open Dagen van Biologica naar ons biologische bedrijf! Een gezellig dagje uit op het platteland voor gezinnen, natuurliefhebbers en mensen met interesse voor gezonde voeding.

De Open Dagen bij de biologische boer en tuinder zijn de gelegenheid bij uitstek om te ontdekken wat het biologische platteland u het jaarrond te bieden heeft. Bijvoorbeeld de boerderijwinkel waar u vers-van-het-land biologische groenten en fruit kunt kopen, of vlees, eieren en zuivel van dieren die buiten lopen en biologisch voer krijgen.

De Open Dagen bij de biologische boer en tuinder worden mede mogelijk gemaakt door Rabobank. Biologica organiseert ze dit jaar voor de tiende keer. Een lustrum! Feest dus op het biologische boerenerf.

advertentie
advertentie