De Politiewijzer op de deurmat

22 juni 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL/ARNHEM - De politie van Gelderland-Midden brengt de komende week de Politiewijzer 2007 uit. In week 26, van 25 juni tot en met 30 juni worden er naar schatting 235.000 stuks verspreid in het bewakingsgebied van het politiekorps.

In het boekje vindt men informatie over het werk van de politie en onderwerpen die voor u van belang zijn en die uw veiligheid ook in 2007-2008 kunnen verhogen. Daarnaast kan men veel informatie uit de Politiewijzer in geactualiseerde vorm, bijvoorbeeld over uw gebiedsagent, natuurlijk terugvinden op internet www.politie.nl/gelderland-midden.

De Politiewijzer en het internet zijn slechts hulpmiddelen in het contact tussen u als inwoner van Gelderland-Midden en de politie. Veel belangrijker is dat u weet waar u de politie in uw buurt kunt vinden wanneer dat nodig is. Door ‘gebiedsgebonden werken’ wil de politie Gelderland-Midden beter herkenbaar en beter bereikbaar zijn. Ook in dat opzicht is dit boekje een hulpmiddel.

Verder treft men een populaire versie van het jaarverslag en de resultaten van het korps aan en kan men lezen over de plannen van uw politie voor de komende periode. Bij spoed bel 1-1-2, bij geen spoed maar wel politie bel 0900 - 8844 of ga langs bij de gebiedsagent of het dichtstbijzijnde politiebureau.

advertentie
advertentie