Vier vissers hsv Renswoude naar Nederlandse Kampioenschappen

26 juni 2007 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE - De tweede en laatste wedstrijd voor plaatsing voor het NK is het voor HSV Renswoude goed verlopen. Met het tweede korps, dat gedeeld eerste stond na één wedstrijd, ging het minder. In het korpsklassement waren toch veel verschuivingen. Renswoude 1 werd uiteindelijk zesde, het tweede korps moest genoegen nemen met een achtste stek. De eerste drie zijn geplaatst voor het NK.

Individueel ging het de Renswoudenaren wel goed af, want voor het eerst in het bestaan gaan vier vissers naar het NK, dat gehouden wordt op 25 augustus in het Julianakanal. De vissers die hier voor Hengelsportvereniging Renswoude uitkomen, zijn: Jan van Voorthuizen, Martin Haisch, Erik Heinekamp en Nico Bakkernes. Deze mannen wisten zich knap bij de eerste 13 te vissen. Dit is al het zoveelste succes van deze vereniging, die heel actief is.

De eerste viswedstrijd voor de jeugd is gevist in De Kom van Renswoude. De jongens en meisjes hadden er zin in, ook doordat er een jeugdcursus georganiseerd was. Nu moest nog in de praktijk gebracht worden wat er geleerd was. Maar liefst 24 deelnemers gingen de strijd aan. Jeffrey Bakkernes werd eerste, voor Marco Kruijer. De derde plaats werd opgeëist door Johno vd Haar.

advertentie
advertentie