Opnieuw verlies voor koploper Diepeveen

3 juli 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Het is voor koploper Diepeveen Installatiebedrijf maar goed dat vrijdag de laatste wedstrijden werden gespeeld voordat de zomerstop inging, want de trotse koploper is het de laatste wedstrijden helemaal kwijt. Tegen VOA Scherpenzeel werd al voor de derde opeenvolgende keer puntenverlies geleden. Al voor de rust besliste VOA de wedstrijd door een 3-0 voorsprong te nemen. De winst werd 4-2.

Alleen het op de tweede plaats staande Nesselaar Bestratingen profiteerde niet optimaal door met 1-1 gelijk te spelen tegen Den Boer Elektrotechniek, een stand die al halverwege op het scorebord stond. Ook Advo HvG. verzuimde dichterbij te komen want zij verloren na een gelijkopgaande eerste helft (1-1) uiteindelijk met 5-2 van Broekhuizen Daktechniek. Door al deze resultaten is Cegatecx, dat vrij was, nu de naaste belager van Diepeveen geworden met een achterstand van drie verliespunten.

Het duel tussen de twee teams die de degradatieplaatsen bezetten, Installatiebedrijf Werkman en Auto Service Centrum, werd met 4-0 gewonnen door Werkman dat daarmee revanche nam voor de 6-1 nederlaag in de eerste ontmoeting tussen beide teams.

Eerste klasse

Miko Parket gaat als koploper van de 1e klasse de zomerstop in. Door een regelmatige 6-1 overwinning op Café de Prins 1 ging Miko het niet spelende Van Doorn weer voorbij en heeft een minimale voorsprong van een punt. Mandersloot Expeditiebedrijf bleef in het spoor van de top twee door een benauwde zege op Interface/Verwoerd. Deze wedstrijd kende een vreemd scoreverloop want na een 1-1 stand halverwege leek Interface in de tweede helft het zonder wissels spelende Mandersloot op de knieen te hebben toen ze een 3-1 voorsprong namen maar niets was minder waar want het was G.Vlastuin die vlak voor tijd de winnende 4-3 scoorde voor Mandersloot. Café Bar Buitenlust verstevigde zijn positite in de sub-top door Duinkerken/Vonk Wanden & Plafonds te verslaan met 5-1. Hekkensluiter IDK Sport behaalde zijn eerste punt door 5-5 tegen Totaal ReCreatief.