Hietbrink onder de wol

12 juli 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - De familie Hietbrink uit Scherpenzeel kreeg onlangs een prijs overhandigd die zij met een prijsvraag op de feestmarkt hadden gewonnen. In een stand van Slaappunt op de feestmarkt stond een opstelling met schokdempers (voor lattenbodems) in een vitrinekast en een opstelling met wolproducten. Het publiek moest raden hoeveel schokdempers er in de vitrine zaten, alsmede het gewicht van de wolproducten.

De familie Hietbrink had op een paar gram na het juiste gewicht geraden (3 kg en 400 gram) en 61 schokdempers (het waren er 62). Zij waren daarmee van de inzenders het dichtst in de buurt en kregen van Slaappunt een compleet wolpakket overhandigd, bestaande uit een onder en bovendeken van 100% wol van Australische schapen (de Rolls onder de dekens) en twee super kussens, ook van dezelfde wolsoort.

Slaappunt is een Belgisch bedrijf dat gezond slapen” voorstaat en alleen verkoopt via demonstraties thuis. Hun vertegenwoordigster Wilma v.d. Sluys overhandigde de prijs thuis bij de familie Hietbrink.

advertentie
advertentie