Lekker tennissen in Renswoude

26 juli 2007 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE - Natuurlijk is het half augustus weer tijd voor het traditionele open toernooi van tennisvereniging Dicke Rijst in Renswoude. Nadat de club eerder P.G. Korver Transport al als hoofdsponsor voor ons voorjaarstoernooi had gevonden, heeft ze nu ook een nieuwe hoofdsponsor voor dit toernooi. Lancyr van der Heide Makelaardij is die nieuwe hoofdsponsor en daar zijn zij natuurlijk erg verheugd over. Er zal net als het afgelopen jaar weer in de onderdelen 5 en 7 enkelspel voor alle leeftijden en 5, 6 en 7 dubbelspel voor iedereen van 25 jaar of ouder (geboren voor 1 januari 1983) worden gespeeld.

Na een succesvolle 1e editie van een veteranen 50+ dubbeltoernooi overdag zal dit ook dit jaar plaats gaan vinden. Voor iedereen geboren voor 1 januari 1958 die overdag voldoende vrije tijd heeft in week 33 is dit natuurlijk een hele leuke uitdaging. Zeker omdat er ook dit jaar weer in poules zal worden gespeeld en dat je dus minimaal 2 maal in actie mag komen.

De organisatie hoopt op veel deelnemers voor zowel het traditionele toernooi als het veteranentoernooi. Dus ben je lid van een bij de KNLTB aangesloten tennisvereniging, schrijf je dan snel in via de bekende inschrijfkaarten die bij alle omliggende tennisverenigingen zijn verspreid of nog beter via onze website www.dickerijst.nl Dit inschrijven kan tot en met zondag 29 juli. Tot ziens vanaf 11 tot en met 19 augustus op de kunstgras tennisbanen van t.v. Dicke Rijst

advertentie
advertentie