Borsvoeding

4 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Kruiswerk West-Veluwe organiseert de cursus 'Borstvoeding, natuurlijk doen!'. Deze kwalitatief hoogstaande cursus is bedoeld voor zwangere vrouwen en hun eventuele partners die zich willen voorbereiden op het geven van borstvoeding.

Twee deskundige docenten van Kruiswerk West-Veluwe zullen vanuit hun beroepservaring en lactatiekundigenopleiding aandacht besteden aan: de 10 vuistregels van WHO/UNICEF; de verandering van de borsten tijdens de zwangerschap; waarom borstvoeding; aandachtspunten voor de kraamperiode en de eerste weken: aanleggen van de baby aan de borst, hoe vaak/hoe lang, stuwing, baby op de ouderslaapkamer, bijvoeding, weegbeleid, verzorging van de borsten;

Wat het allerbelangrijkste is van de cursus: het gevoel dat je als aanstaande moeder (en betrokken partner) goed voorbereid bent op het geven van borstvoeding.

De cursus bestaat uit twee bijeenkomsten van twee uur en vindt plaats op maandag 5 en 12 november 2007 in het wijkgebouw van Kruiswerk West-Veluwe, Koterweg 1 in Barneveld. De cursus duurt van 19.30 uur tot 21.30 uur.

Aanmelden en/of meer informatie

Voor aanmelden en/of meer informatie kunt u bellen met Kruiswerk West-Veluwe, telefoon 0318-650777 of onze website raadplegen via www.kwv.nl

advertentie
advertentie