Omgaan met pubers

4 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - GGD Eemland organiseert een cursus voor ouders uit de regio Eemland over opvoeden van kinderen in de puberteit. In de cursus wordt aandacht besteed aan de veranderingen in de puberteit. Daarbij komen de prettige maar ook lastige kanten van het omgaan met pubers aan bod. Ouders kunnen ervaringen uitwisselen waarbij respect voor verschillende manieren van opvoeden het uitgangspunt is.

Het is een praktische cursus waarin ook geoefend wordt in de aanpak van alledaagse dingen die de meeste ouders tegenkomen in de opvoeding. De cursus bestaat uit zes bijeenkomsten van 2 uur en wordt gegeven op maandagavond 24 september, 1- 8- 15 en 29 oktober en 5 november 2007 van 20.00 uur tot 22.00 uur in het gebouw van de GGD Eemland aan de Zonnehof 10 in Amersfoort.

Voor deelname kunt u zich telefonisch opgeven bij het secretariaat van de afdeling Jeugdgezondheidszorg van de GGD Eemland, tel. 033- 4678112 of per e-mail: jgz@ggdeemland.nl. De kosten voor de cursus bedragen €30,- voor één ouder en €45,- voor een ouderpaar. Aanvullende informatie over de cursus is te vinden op www.ggdeemland.nl.

advertentie
advertentie