Kinderrondleidingen

9 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Kinderen tussen 6 en 12 jaar kunnen een bijzonder bezoek brengen aan het huis van Keizer Wilhelm. In de voetsporen van Willem van Vulpen, de zilverpoetsjongen van de Keizer, betreden de jonge bezoekers een vorstelijke wereld en gaan voor één keer deuren open die voor anderen gesloten blijven…

Willem is de hoofdpersoon uit het succesvolle kinderboek 'Wachten op de Keizer' van schrijver Dolf Verroen. Willems grootste wens is de keizer een keer te ontmoeten. Geen kans wordt door hem onbenut gelaten om deze wens te laten uitkomen. Enthousiaste rondleiders vertellen over de belevenissen van de twaalfjarige Willem. Het vorstelijke leven van de keizer en zijn hofhouding kent na de rondleiding geen geheimen meer!

Aan het einde van de rondleiding ontvangen de deelnemers, net als Willem uit het boek, een blijvende herinnering aan de keizer. Ouders en/of begeleiders kunnen de normale rondleiding van ongeveer een uur volgen. Na afloop ontmoeten de groepen elkaar in het Poortgebouw, waar teruggekeken kan worden op een betoverend bezoek aan Huis Doorn.

De rondleidingen vinden plaats op de woensdagen: 15 & 29 augustus en 24 oktober.

Voor de kinderrondleiding is - telefonisch - reserveren noodzakelijk.

Kinderen en begeleiders kunnen zich tot twee dagen voor de rondleiding aanmelden op het reserveringsnummer van Huis Doorn: 0343-421020.

De entreeprijs bedraagt voor kinderen € 4,50 en voor volwassenen € 5,50.

De rondleidingen beginnen onder de boog van het Poortgebouw.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Lies Vellinga: 0343-421020 of

reserveringen@huisdoorn.nl

advertentie
advertentie