Circus op camping

9 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - De nostalgische woonwagens en de blauw-witte theatertent vormen al vele jaren het visitekaartje van het succesvolle Nederlandse circus Bongo. De voorstelling vormt een aaneengesloten geheel waardoor een wervelende voorstelling ontstaat.

"Clown Dropje & Beer Bongo" zijn de mascottes van het circus en zij vormen de rode draad tijdens de voorstelling. Zij maken door middel van een bijzondere klok kennis met de vier seizoenen van het jaar. Iedere circusact is verpakt in dit thema. Zo kan het in de tent zomaar gaan sneeuwen of treedt een acrobaat op in een wervelwind van bladeren. Maar … in de lente en zomer is het natuurlijk volop feest in de circustent.

Uit Rusland komt de topacrobate Galia. Deze charmante verschijning brengt een adembenemend handstandnummer van ongekende klasse. Tevens presenteert zij luchtacrobatiek van een hoge moeilijkheidsgraad. Het is dan ook niet vreemd dat zij op verschillende circusfestivals met prijzen is onderscheiden.

Nieuw in 2007 is het duo Marinescu uit Roemenië. Dit jonge, moderne duo bewijst dat dit circus met zijn tijd is meegegaan. Zij zijn voor het eerst in Nederland te bewonderen met een nummer dat je even laat denken dat je op de ijsbaan bent, maar dit is niet het geval. Zij draaien pirouettes met ongekende snelheid op rollerskates. Uit Polen komt Mister Anzje. Hij demonstreert dat je op de golfbaan meer kunt dan alleen een balletje slaan. Hij laat u zien dat je met een beetje fantasie zelfs kunt jongleren met golfsticks.

Kosten bedragen 10 euro per persoon vanaf 13 jaar en 9 euro per kind. Autopas is 2,50 euro. Kaartverkoop per email vóór 11 augustus 10.30 uur met vermelding van postcode: info@heigraaf.nl of zaterdag vanaf 18.30 uur op de camping. Kaarten ophalen tussen 18.30 - 18.45 uur.

advertentie
advertentie