Nieuwe busroute

20 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Per 3 september krijgt lijn 511 tussen Scherpenzeel, De Glind en Barneveld een aangepaste route. In verband met het grote aantal scholieren wat gebruik maakt van deze buurtbuslijn is door de busonderneming besloten om dagelijks naast de buurtbus een grote scholierenbus in te zetten.

Het is daardoor mogelijk om binnen de gestelde uursverbinding van de buurtbus met name Barneveld-zuid in de route op te nemen. De huidige route blijft vanaf Scherpenzeel/De Glind tot de Churcillstraat het zelfde, daarna begint de wijziging: Churchillstraat - Roseveldstraat - Lunterseweg - Van Dompselaarstraat - Burg. Kuntzelaan - Thorbeckelaan - Van Houtenlaan - Beekstraat - Schoutenstraat - Gasthuisstraat - Burg. Kuntzelaan (station) en dan via dezelfde weg weer terug naar De Glind/Scherpenzeel.

Ook de vertrektijden zijn enigszins aangepast, zodat de buurtbus zo veel mogelijk aansluit op het openbaarvervoer netwerk. Voor nadere vragen of informatie kunt u zich wenden tot de afdeling klantenservice van de busonderneming Veolia Transport (voorheen B.B.A.) telefoon: 013 - 5499919 .

advertentie
advertentie