Werk aan fietspad

31 augustus 2007 om 00:00 Nieuws

RENSWOUDE - Vanaf 30 augustus tot en met 7 september 2007 voert de provincie Utrecht wegwerkzaamheden uit op twee gedeelten van het fietspad langs de N224 in Renswoude.

De werkzaamheden vinden plaats op het fietspad op de Utrechtseweg tussen de Ruwinkelseweg en de rotonde Renswoude en op de Arnhemseweg tussen de Emminkhuizerlaan en het dijkje.

De werkzaamheden bestaan in grote lijnen uit: Verwijderen van de asfaltdeklaag door middel van frezen. Verbreden van het fietspad op bepaalde locaties. Aanbrengen van de nieuwe asfaltdeklaag.

Om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren wordt het betreffende gedeelte van het fietspad aan één kant afgesloten. Dit gebeurt overdag tussen 07:00 en 16:00 uur. De (brom)fietsers worden via de overzijde van de rijbaan omgeleid.

Aanwonenden zijn schriftelijk geïnformeerd over de werkzaamheden. Tijdens het freeswerk en het verbreden van het fietspad kunnen zij hun pand normaal bereiken. Alleen bij het aanbrengen van de nieuwe asfaltdeklaag is dit gedurende korte tijd (1½ uur) niet mogelijk.

advertentie
advertentie