Witgoedspecialist van den Brink 50 jaar

6 september 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZEEL - Na een ingrijpende verbouwing gaan verhuizen, daarom grandioos Schoon Schip opruiming houden, je 50e verjaardag vieren, het kan niet op bij Witgoedspecialist van den Brink. "Tja, het komt wel allemaal tegelijk" aldus Henk van den Brink, huidig eigenaar van de 50 jaar jonge firma.

Maandag 10 september 2007 is het precies 50 jaar geleden dat opa A. van den Brink vanuit Renswoude naar Scherpenzeel kwam om een kruideniers- annex huishoudelijke artikelen winkel over te nemen van de gezusters van Setten. Nu 50 jaar later, start, juist op maandag 10 september, de ingrijpende verbouwing van de nieuwe winkel van Van den Brink aan de Vijverlaan, naast Super de Boer.

Henk van den Brink: "Na het uittreden van mijn vader W.J. van den Brink op 1 jan 2007, ontstond er een nieuwe situatie. Het huidige pand was al jaren te klein, was in de loop van de jaren al enkele keren uitgebreid, maar de rek is er nu uit". Op de nieuwe locatie kunnen o.a. werkplaats en magazijn veel efficiënter gebruikt worden. Ook is er nu ruimte voor een aparte onderdelenwinkel met een veel breder assortiment. Straks kan de klant van 8 uur 's morgens tot 8 uur 's avonds terecht voor talloze onderdelen en accessoires. Maar ook de Witgoedwinkel steekt veel ruimer in zijn jas. Het assortiment keuken inbouw- en designapparaten komt veel beter tot zijn recht en wordt uitgebreid met o.a keukenwerkbladen zodat er nu een complete keukenupdate geboden kan worden. Er komt een uitgebreide hoek met koffie- en espressoapparaten en accessoires zoals espressokopjes en cappuccino kannetjes en -bekers. "De nadruk komt veel meer te liggen op experience" aldus Henk van den Brink, "de klant kan voelen, proeven en ruiken voordat een aankoop gedaan wordt. Er zullen regelmatig kook- en proef demo's worden gehouden. De locatie, naast Super de Boer, met veel meer publiek leent zich ook veel beter voor zulke activiteiten".

De klant moet nog even geduld moeten hebben de eerste week van oktober is het zover, dan zal er ook uitgebreid aandacht zijn voor het 50 jarig jubileum. Ondertussen gaat het Schoon Schip nog onverminderd door en voor de laatste zaterdag in september heeft Witgoedspecialist van den Brink wat dat betreft nog iets heel speciaals voor U in petto.

advertentie
advertentie