Scherpenzeel morst punten

10 september 2007 om 00:00 Nieuws

SCHERPENZZEL - Een week geleden gaf Scherpenzeel tegen Woudenberg nauwelijks kansen weg. Zaterdag incasseerde de ploeg van trainer Cor van Baaren drie tegentreffers. Gelukkig scoorde de ploeg ook drie keer waardoor de topper tegen Bunnik in een 3-3 gelijkspel eindigde. Het klinkt misschien vreemd om zo vroeg in het seizoen al van een topper te spreken, maar beide ploegen hebben zich tot kampioenskandidaat in deze vierde klasse uitgeroepen. Op sportpark De Bree-Oost ontspon zich een spannende wedstrijd waarbij beide ploegen goed tegen elkaar waren opgewassen. Wel had de thuisclub het moeilijk tegen de fysiek sterke tegenstander. Daarnaast was een aantal spelers niet in hun beste vorm waardoor het verschil niet kon worden gemaakt.

Dankzij een groot aantal fouten kwamen de doelpunten tot stand. Na 35 minuten kwamen de bezoekers op voorsprong; op slag van rust scoorde Robbert Vlaanderen de gelijkmaker. In de tweede helft kwam Scherpenzeel dankzij een benutte strafschop van Peter Röttger aan de leiding. Een misser in defensief opzicht van Lammert ter Luin luidde de gelijkmaker in. Hierna volgden nog twee fraaie treffers. Jouke van Elst draaide een hoekschop rechtstreeks in het doel waarna de bezoekers het slotwoord hadden. Een vrije trap werd schitterend binnengeschoten. Met de 3-3 uitslag konden beide ploegen leven.